10+

Dhjetë prodhuesit kryesorë të udhëhequr nga muret e videove në Kinë, duke ofruar si shfaqje të drejtuara nga faza e qirasë ashtu edhe ekrane të drejtuara nga reklamat fikse për shfaqjet video.

0.9+

Ne zhvilluam panelet më të hollë të ekranit të udhëhequr në industrinë e ekranit të udhëhequr, kjo është ekran P0.9mm HD me pixel të vogël të udhëhequr nga lartësia,i cili është përparim i madh .

18+

Kapacitet i fortë prodhimi
Ne përdorim makineritë më të përparuara SMD për të prodhuar produktet tona, me numrin e përgjithshëm i kalon 18 copë.

8000+

Ne kemi përfunduar më shumë se 8000 projekte në të gjithë botën, nga shfaqjet e fazës së qirasë në muret e videove të reklamave fikse jashtë.

100+

Klientela jonë është përhapur në të gjithë botën, ne kemi eksportuar mure të videove me ekran të udhëhequr në më shumë se 100 vendet dhe rajonet.

300+

Ne kemi më shumë se 300 punëtorët, dhe një grup inxhinierësh teknikë me mend për të ofruar produkte me cilësi te partnerët tanë

Ndonje pyetje? Mos ngurroni të na tregoni!
Qoftë çmimi i ekranit LED, Specifikimet ose instalimi, ne jemi gati