Skena e sfondit Ekran me ekran LED në natyrë LED Modular LED P3.9 P4.8 Për Qira

Ekran në ekran në natyrë P4.81 P3.91 Kabineti reklamues i panelit të skenës Ekran i udhëhequr me qira i vogël me shumë ngjyra, me 3840 shkallë e lartë e rifreskimit dhe led e Nationstar.

WhatsApp Na WhatsApp