10+

Sapuluh bagian luhur pabrik témbok pidéo anu dipimpin di Cina, maturan duanana tampilan séwa anu dipimpin sareng layar anu dipimpin iklan pikeun acara pidéo.

0.9+

Kami ngembangkeun panél layar anu dipimpin paling ipis dina industri tampilan anu dipimpin, éta P0.9mm HD leutik piksel pitch dipimpin tampilan,anu terobosan utama .

18+

Kapasitas produksi anu kuat
Kami nganggo mesin SMD anu paling canggih pikeun ngahasilkeun produk kami, kalayan jumlah total ngaleuwihan 18 pcs.

8000+

Kami parantos réngsé langkung ti 8000 proyék di sakumna dunya, tina tampilan panggung séwang-séwangan dugi ka témbok pidéo iklan luar anu tetep.

100+

Pelanggan kami sumebar di sakumna dunya, kami parantos ngekspor témbok pidéo led led ka langkung ti 100 countries and regions.

300+

Kami gaduh langkung ti 300 pagawé, and a group of technical savvy engineers to delivery quality products to our partners

Naon waé patarosan? Ngarasa Luncat ka ngawartosan kami!
Janten éta harga tampilan LED, Spésifikasi atanapi Instalasi, kami siap