10+

Sapuluh bagian luhur pabrik témbok pidéo anu dipimpin di Cina, maturan duanana tampilan séwa anu dipimpin sareng layar anu dipimpin iklan pikeun acara pidéo.

0.9+

Kami ngembangkeun panél layar anu dipimpin paling ipis dina industri tampilan anu dipimpin, éta P0.9mm HD leutik piksel pitch dipimpin tampilan,anu terobosan utama .

18+

Kapasitas produksi anu kuat
Kami nganggo mesin SMD anu paling canggih pikeun ngahasilkeun produk kami, kalayan jumlah total ngaleuwihan 18 pcs.

8000+

Kami parantos réngsé langkung ti 8000 proyék di sakumna dunya, tina tampilan panggung séwang-séwangan dugi ka témbok pidéo iklan luar anu tetep.

100+

Pelanggan kami sumebar di sakumna dunya, kami parantos ngekspor témbok pidéo led led ka langkung ti 100 nagara sareng daérah.

300+

Kami gaduh langkung ti 300 pagawé, sareng sakumpulan insinyur aral téknis pikeun nganteurkeun produk kualitas ka mitra kami

Naon waé patarosan? Ngarasa Luncat ka ngawartosan kami!
Janten éta harga tampilan LED, Spésifikasi atanapi Instalasi, kami siap