10+

Првите десет водечки производители на видео wallидови во Кина, кои нудат и сцени предводени од изнајмување и фиксни предводени рекламни екрани за видео емисии.

0.9+

Развивме најтенки панели за водени екрани во индустријата за водени дисплеи, тоа е P0.9mm HD дисплеј со мала висина на пиксели,што е голем напредок .

18+

Силен производствен капацитет
Ние ги користиме најнапредните SMD машини за производство на нашите производи, со вкупниот број надминува 18 парчиња.

8000+

Завршивме повеќе од 8000 проекти низ целиот свет, од екраните за изнајмување до надворешните фиксни видео wallsидови за рекламирање.

100+

Нашата клиентела е распространета низ целиот свет, ние извезувавме видео wallsидови со LED дисплеј во повеќе од 100 земји и региони.

300+

Имаме повеќе од 300 работници, и група инженери за технички такт до испорака на квалитетни производи до нашите партнери

Некакви прашања? Слободно кажете ни!
Било да е тоа ценовно LED дисплеј, Спецификации или инсталација, ние сме подготвени