Надворешните LED видео екрани се многу поефикасни од традиционалните печатени медиуми за рекламирање . Расте бројот на дигитални екрани P3 P4 P5 P6 P8 P10 и P16 на улиците за видео wallидни емисии.

WhatsApp WhatsApp нас