Архива на категории: Вести од пазарот

Пазарни вести за изнајмување сцена предводена од видео wallид, Дисплеи предводени од надворешно и внатрешно рекламирање, најнова технологија сето тоа на пазарот.

WhatsApp WhatsApp нас