Креативни неправилни знаци со LED екран и LED видео ѕидови, без разлика дали е облик на крива на лакот или прилагодени форми, тие најчесто се користат за диск ленти, Диџеј и концерти за блескави рекламни шоуа.

WhatsApp WhatsApp нас