Сцена Заднина Модуларен LED видео Wallид P3.9 P4.8 Се изнајмува екран со надворешен LED дисплеј

Дисплеј на екранот на отворено P4.81 P3.91 Кабинет за рекламирање на сцената, со 3840 висока стапка на освежување и предводени од Nationstar.

WhatsApp WhatsApp нас